Παραγωγή Σφαιρικού VR Video 360o Παρουσίασης του Φάρου Αλεξανδρούπολης

Η ΝΝ Διαφημιστική σε συνεργασία με την VR360 Immersive Μedia και μετά την απαραίτητη άδεια από την Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού, δημιούργησε ένα Σφαιρικό VR Video 360o παρουσίασης του Φάρου της Αλεξανδρούπολης.

Δημιουργήθηκε μια εικονική περιήγηση στους χώρους του Φάρου, μέσω ενός Video VR 360o και Σφαιρικών Φωτογραφιών, τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βρίσκεσαι εκεί!

Το συγκεκριμένο 360ο βίντεο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ TIF Helexpo 2019 από το εκθεσιακό περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένου του Πολεμικού Ναυτικού – Υπηρεσία Φάρων. Ταυτόχρονα η ομάδα της ΝΝ Διαφημιστικής & VR360 Immersive Μedia δημιούργησε και μία εικονική περιήγηση στο συγκεκριμένο εκθεσιακό περίπτερο μέσω ενός Virtual Tour 360o.

Δείτε το ΕΔΩ: https://vr360.gr/ypiresiafaron/index.html

Επίσης ανεβάσαμε τις σφαιρικές φωτογραφίες στην Google και πλέον ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης έχει ενεργή παρουσία και μέσω της εφαρμογής Google Street View, την οποία χρησιμοποιούν οι περισσότεροι τουρίστες και όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο και με το «ποντίκι» να κατευθείνετε την ματιά σας σε όποιο σημείο θέλετε!

Δείτε ΕΔΩ:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email