Ο Γιώργος Σιγάλας στο 1ο Πανθρακικό Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 στην Αλεξανδρούπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 το “1ο Πανθρακικό Τουρνουά Basket 3on 3” στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια του thrakisport.gr, το οποίο διοργάνωσε η ΝΝ Διαφημιστική (IDEA)

Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερες από 30 ομάδες με 100 και πλέον αθλητές. Τελικοί νικητές στην κατηγορία «Open» αναδείχθηκαν οι “Θράκη Sport” που απαρτίζονταν από τους Χρήστο Δαγκάκη, Γιώργο Πομακάκη και Χρήστο Σεϊνη.

Οι νικητές κέρδισαν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της adidas., ενώ επίσης είχαν την ευκαιρία να παίξουν μονό με τον βετεράνο διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Σιγάλα, οποίος ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε:

Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ είχε την ευκαιρία να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος σε περισσότερα από 200 παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της Αλεξανδρούπολης και των Φερών, τα οποία συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις του τουρνουά.

Την διοργάνωση παρακολούθησε από κοντά και η Αλεξανδρουπολίτισσα Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μπάσκετ.

Στην κατηγορία αγοριών γεννηθέντων 1997-98 νικητές αναδείχθηκαν οι “Τύφλες” (Βασίλης Θεοχαρίδης, Γιώργος Κιτσόπουλος, Γιάννης Κουρτίδης, Σπύρος Πεχλιβανίδης) που έπαιξαν εντυπωσιακό μπάσκετ.

Στους γεννηθέντες 1999-2000 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του “Άρη” (Κωνσταντίνος Ανδρονούδης, Ιωάννης Κούγκουλος, Ορέστης Αγγελίδης, Θανάσης Μαρκίδης) που νίκησαν στο συγκλονιστικό τελικό την ομάδα του “Αλέξανδρου” με σκορ 11-8.

Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Juniors (γεν. 2001 και νεότεροι) αναδείχθηκε ο νεαρός Βαγγέλης Ντομπρούδης, ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των “Brazil” που νίκησαν τις “Jamaica” με 7-6.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email