Παραγωγή Σφαιρικών Βίντεο για την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε | ΓΙΝΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΑΜ – ΜΕΤΡΟ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

Η ΝΝ Διαφημιστική σε συνεργασία με την VR360 Immersive Μedia, ανέλαβε τη δημιουργία Σφαιρικών Βίντεο (360 μοιρών) για την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε (Σταθερές Συγκοινωνίες Αθήνας), πραγματοποιώντας λήψεις από την καμπίνα του οδηγού των τριών (3) μέσων (ΜΕΤΡΟ – ΤΡΑΜ – ΗΣΑΠ) με σκοπό την πρωτοποριακή παρουσία της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε στην 84η Δ.Ε.Θ TIF Helexpo 2019 και στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου με θεματικές ενότητες “ΓΙΝΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΑΜ – ΜΕΤΡΟ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ”

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά καταγράφηκε με κάμερες 360 μοιρών, μέσα από το χώρο οδήγησης των συρμών του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού, η ακριβής εμπειρία οδήγησης ενός τέτοιου μέσου. Η μοναδική αίσθηση μεταφέρθηκε με εικόνα και ήχο μέσω ειδικών γυαλιών. Τα 3 διακριτά video (ένα για κάθε μέσο σταθερής τροχιάς) είχαν διάρκεια 3 – 4 λεπτών και θα σας τα παρουσιάσουμε μόλις η ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε τα δημοσιεύσει την ιστοσελίδα της.

Το περίπτερο που συμμετείχε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ επισκέφτηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και πιο συγκεκριμένα ο υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο γενικός γραμματέας κ. Νίκος Σταθόπουλος.

Όπως αναμενόταν η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ήταν πολύ μεγάλη. Τα σχόλια δε του κόσμου, για τη παρουσία των Σταθερών Συγκοινωνιών, αλλά και την δυνατότητα της τρισδιάστατης εμπειρίας μέσω των video 360, ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email